Features

SignDesk leveres med et let tilgængeligt web-interface til defination af indhold og med flere standard templates. Når indholdet er opsat, leveres det vedligeholdelsesfrit ud til de tilsluttede afspillerenheder / skærme.

Mange forskellige indholdstyper og fuldt tilpasbar overflade:

  • iFrame (URL)
  • YouTube / Video
  • RSS Nyheder / Billeder
  • Kalender (iCal)
  • Dokumenter / Præsentationer

Automatisk opdateret
og vedligeholdelsesfri

Med SignDesk kan du opsætte et digital signage miljø, som kræver minimalt løbende vedligehold og tid i hverdagen. Vores team hjælper jer i gang med den indledende systemopsætning og opsætning af data- / webintegration. Herefter kræves minimal tid til løbende justeringer. En enkelt, men effektiv og driftsstabil infoskærmsløsning.

Stabil Plug & Play
signage platform

Opsætning af vores hardware afspillere er Plug & Play. I modtager dem testet og klar og I skal alene tilslutte strøm og sætte dem på netværket. Herefter sker den resterende opsætning via vores SignDesk onlinesystem. Vi står for løbende opdatering og monitorerer hver enkelt afspiller. I skal alene bruge tid på det indhold, som I ønsker vist på skærmene.

Skabt til visning af
webtjenester og data

Liveboard, Wallboard, Dashboard - det er lidt forskelligt, hvilken term der anvendes. Fælles for betegnelserne er, at de ofte bruges som beskrivelse for et onlinesystems visning af data via en browser URL. SignDesk er som skabt til netop den slags visning af en fast webadresse. Uanset om I har 10 eller 100 skærme koblet på systemet, kan I på én gang skifte URL på samtlige skærme og administrere det hele centralt fra via vores onlinesystem.

Hvorfor vælge os?

Vi leverer en stabil og økonomisk løsning, der er fuldt skalertbart, med nem administration.

iFrame / URL

Ofte vises data i form af et dashboard via en browser URL eller et website opsat med integration til interne datakilder. SignDesk er som skabt til netop den slags visning af en fast webadresse. I angiver blot URL i vores online web-interface, så bliver indholdet vist på de tilsluttede skærme.

Billeder / Fotostream

Et billede siger mere end tusind ord – det passer i mange tilfælde. Med SignDesk kan du let uploade billeder enten i webinterfacet eller direkte fra din Smartphone eller Tablet. Kort efter vil de blive vist i et opdateret billede slide-show på jeres skærme.

RSS Nyheder

Nyheder via RSS er godt indhold på infoskærme, da det automatisk opdaterer med de seneste nyheder på det valgte feed. Indsæt blot link til interne eller eksterne RSS kilder i online web-interfacet.

Kalender (iCal)

Visning af kalender events via iCal links understøttes som standard og giver mulighed for let at vise fremtidige begivenheder, arrangementer, status på mødelokaler eller gæster i receptionen.

Præsentationer

En klassisk PowerPoint præsentation er også meget anvendt ifbm. infoskærme. Med SignDesk kan Jeres præsentation uploades direkte i vores web-interface, eller I kan indsætte delings URL til dokumentet. Så bliver præsentationen sendt ud via vores management platform til de ønskede skærme.