Et sikkert cloud miljø med central administration

SignDesk systemet består af afspiller enheder som er tilsluttet vores Cloud-miljø, og som sørger for at vise indhold på en skærm.

Forbindelsen mellem afspilleren og Cloud serverne er krypteret, og muliggør at afspilleren kan holdes automatisk opdateret.

Sikker forbindelse

Hver player er forbundet med skyen via en sikker VPN forbindelse. Firewalls sikrer playeren og cloud tjenesten mod angreb og datatab.

Monitorering

Igennem den sikre forbindelse kan disse administreres og vedligeholdes centralt. Monitorering af hver player sikrer at der informeres om eventuelle problemer.

Vedligehold

Hver enkelt player vedligeholdes og opdateres automatisk centralt. Der er altså intet, du som kunde skal gøre. Derved sørges der for, at alle enheder er opdateret og sikret.

Central administration

Administration af skærme, afspillere og indhold håndteres centralt i vores online web-interface. Opsætning og opdatering af indhold foretages alene her, hvorefter samtlige tilsluttede skærme bliver opdateret med de seneste justeringer. Automatisk tænd / sluk af skærme styres også centralt fra.

En løsning
En samlet pakke

SignDesk er en komplet løsning med minimale opstartsomkostninger. Der kræves ikke opsætning af servere lokalt eller krævende installationer. Vi leverer de infoskærmsafspillere, og det antal skærme, som I har behov for og står for oprettelse af jeres konto. Herefter skal indholdet blot defineres og opsættes i web-interfacet, så begynder det straks at blive vist på skærmene. Installationen er Plug & Play og vi står for alt vedligehold og drift.